När du genomför en bokning hos RentMarbella.se så skickas en förfrågan till den uthyrare som annonserat ut sin bostad på marknadsplatsen.

En genomförd bokning utav dig behöver bekräftas utav uthyraren innan den är godkänd.

Alla bokningar sker direkt mellan dig och uthyraren, RentMarbella.se har ingenting med er bokning att göra, vilka priser ni kommer överens om, hur betalning skall ske eller liknande utan vi förmedlar endast en kontakt mellan uthyrare och hyresgäst.

RentMarbella.se lämnar inga garantier på att din bokning blir bekräftad, och det är själv upp till dig som skickar din bokningsförfrågan att hålla kontakt med uthyraren för att stämma av och bekräfta din bokning.

RentMarbella.se gör allt vi kan för att se till att endast seriösa aktörer annonserar sina boenden på marknadsplatsen, men vi kan aldrig lämna några garantier eller ta något ansvar kring att uthyraren uppfyller sina åtaganden mot dig. Det är därför viktigt att du som hyresgäst ser till att säkerställa eventuella avtal som krävs er emellan och gör en noggrann kontroll utav uthyraren innan någon form utav betalning sker.

Eventuella klagomål kring uthyrare, boenden eller om någonting har gått snett med er bokning måste hanteras direkt mellan hyresvärd och hyresgäst. RentMarbella.se är inte inblandade alls i ert avtal sinsemellan och kan inte hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå kring uthyrningen.

Logga in


Registrera dig


Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.